Versie 1.24
Deze versie van Coligo DESKTOP bevat de volgende functies:

Beheer nummerplannen
In Managed Voice 3 kan de beschikbaarheid en bereikbaarheid van jouw organisatie worden beheerd met de tijdconfiguratie en nummerplan opties. In een nummerplan kunnen de telefoonnummers van jouw organisatie worden gekoppeld aan jouw interne extensienummers, hiermee heeft je de volledige controle over hoe inkomende oproepen binnen jouw organisatie worden gerouteerd. Door tijdconfiguraties in te stellen en deze te koppelen aan nummerplannen, kunt je automatisch bepalen wanneer en hoe jouw organisatie bereikbaar is. Voor meer informatie zie 3.8.1 Nummerplannen.
*
Om toegang te krijgen tot de nummerplanopties in Coligo DESKTOP, moeten gebruikers de tijdconfiguratierechten hebben. Deze machtigingen kunnen worden verleend door een beheerder in Operator web portal. Raadpleeg de handleiding van Managed Voice 3 voor informatie over het verlenen van tijdconfiguratierechten aan gebruikers.

Je brengt als volgt wijzigingen in nummerplannen aan
1 Kies in het hoofdmenu van de Coligo DESKTOP de optie Instellingen.
2 In het instellingenmenu, selecteer Nummerplannen.
3 Selecteer voor welk nummerplan schema (bijv. voor een vestiging of een afdeling) je het nummerplan wilt wijzigen. Als jouw organisatie slechts één nummerplanschema aanbiedt, wordt deze stap overgeslagen.
4 De volgende pagina toont alle beschikbare nummerplannen van het geselecteerde nummerplanschema. Bovenaan (in groene tekst) zie je hoe het nummerplan geactiveerd werd. Welk nummerplan op dit moment actief is, wordt aangegeven met een groen bolletje achter het nummerplan. Selecteerbare opties worden aangegeven met een open bolletje. Als je de instellingen verandert, druk je op Opslaan in de rechterbovenhoek om de wijzigingen toe te passen en terug te keren naar het vorige menu.
Er zijn drie mogelijke scenario's:
1 Het huidige nummerplan is geactiveerd door het tijdschema. Door het open bolletje achter een nummerplan te selecteren, kan de gebruiker het handmatig activeren en het tijdsschema uitschakelen.
2. Het huidige nummerplan is handmatig geactiveerd. De gebruiker kan ofwel handmatig het nummerplan wijzigen door een van de andere nummerplannen te selecteren, of Gebruik tijdsschema selecteren om het tijdsschema in te schakelen.
3. Het huidige nummerplan is geactiveerd door de vakantietabel. Wanneer het nummerplan is geactiveerd door de vakantietabel, kunnen gebruikers het nummerplan niet wijzigen in de app. De activering door de vakantietabel kan alleen worden uitgeschakeld in het Operator-webportaal. Raadpleeg de handleiding van Managed Voice 3 voor informatie over hoe de vakantietabel in Operator kan worden uitgeschakeld.
Windows 11 ondersteuning
Vanaf nu kun je Coligo DESKTOP ook gebruiken met Windows 11. Zorg ervoor dat alle Windows 11-gebruikers updaten naar de nieuwste versie van Coligo DESKTOP.
Bugfixes en verbeteringen
*Click and select to dial ondersteunt nu ook pauzes (komma’s): Handig bij bijvoorbeeld telefoonnummers die gebruikt worden om (automatisch) in te bellen op conference oplossingen zoals Coligo MEETINGS.
*Verbeterde weergave gespreksduur in oproepgeschiedenis: de gespreksduur in de oproepgeschiedenis is prettiger leesbaar.
*Lager audio volume feedback bij invoer DTMF in de Kiezer (dialer)
*Wachtrijen login: Verbeterde weergave foutmeldingen wanneer inloggen op wachtrij niet mogelijk is (bijvoorbeeld wanneer maximum ingelogde agents op wachtrij bereikt is).
*Contactlijst - deelname aan oproepdoorschakeling: Het wordt correct weergegeven met wie jouw collega een gesprek met wie je collega na doorverbinden een gesprek heeft (mits deze toestemming verleend is in de privacy group configuratie binnen Operator).
*Sporadische fouten tijdens installatie- of updates van Coligo DESKTOP: Iin zeer zeldzame gevallen kwamen er fouten voor tijdens de installatie- of updates van Coligo DESKTOP. Dit zou nu niet meer mogen voorkomen.
*Verbeterde sortering voor Outlook Contacten in Coligo DESKTOP Telefoonboek: Outlook contacten worden nu gesorteerd op naam (voorheen verkeerdelijk gesorteerd op titel indien het contact werd beheerd met Titel in Outlook).
Voicemail retentie
Vanaf 1 juni 2022 zal voor ingesproken voicemailberichten een maximale bewaartijd van 90 dagen worden gehanteerd. Dit is zowel van toepassing op jouw persoonlijk voicemail box als voor groepsvoicemail (voicemailextensies).
Voicemailberichten ouder dan 90 dagen zullen automatisch worden verwijderd.
Je heeft dus max. 90 dagen de tijd om een ingesproken voicemailbericht af te luisteren.
Heeft je nog onbeluisterde berichten in jouw mailbox, luister deze dan voor 1 juni 2022.
Mocht je voicemailberichten willen bewaren dan kunt je deze in de ColigoREACH app (beschikbaar voor iOS en Android) delen en/of opslaan.
Als je vragen hebt, kunt je contact opnemen met jouw beheerder.