help | 2 Coligo DESKTOP | Opties voor het contextmenu
2.5 Opties voor het contextmenu
Je kan het contextmenu openen door met de rechtermuisknop te klikken op het Coligo DESKTOP-pictogram in het systeemvak van de Windows-pc of door te klikken op het Coligo DESKTOP-pictogram in de menubalk van een Mac.
Optie
Uitleg
Begin
De applicatie wordt gelanceerd en Coligo DESKTOP opent.
Mijn REACH overschrijving
Je kan je handmatige REACH status instellen of deactiveer het overschrijven van jouw status, zie Status overschrijven handmatig instellen.
SWITCHBOARD
De SWITCHBOARD interface opent, zie ook Je loggt als volgt bij SWITCHBOARD in.
Nieuwe vergadering
De Coligo MEETINGS ruimte wordt geopend, zie ook 5 MEETINGS uitnodigingen.
Panels
Je kan de Coligo DESKTOP interface uitbreiden met extra vensters, zie Panels.
Softphone aan
Om gesprekken te starten en te ontvangen, moet de softphone ingeschakeld zijn. Je kan zien dat de softphone is ingeschakeld door het vinkje voor deze optie te zetten.
Taal
Selecteer de taal waarin Coligo DESKTOP moet worden weergegeven.
Start bij login
Schakel deze optie in om Coligo DESKTOP automatisch te starten wanneer je de PC opstart.
Hulp
De online-help voor Coligo DESKTOP wordt geopend.
Uitloggen
Logt de huidige gebruiker af van Coligo DESKTOP.
Stop
Sluit de Coligo DESKTOP toepassing af en verwijdert het pictogram van de werkbalk.