help | 2 Coligo DESKTOP
2 Coligo DESKTOP
Coligo DESKTOP breidt jouw telefonie functionaliteiten op het bureaublad uit door een naadloze integratie en zorgt voor optimale samenwerking met collega's.
Het programma is beschikbaar om te downloaden voor Windows en macOS.
Je kan gesprekken initiëren, ontvangen en beheren, ongeacht of je de geïntegreerde softphone, een bureautelefoon of een mobiel apparaat gebruikt. Je kan ook de aanwezigheidsstatus van jouw collega's zien.
Na het downloaden verschijnt het pictogram Coligo DESKTOP in de taakbalk.
De applicatie wordt automatisch gestart vanuit het Coligo login scherm. Als het Coligo-icoontje wit is , geeft het de beschikbaarheidsstatus weer. Als het symbool rood oplicht , is er geen verbinding.
*
Sommige screenshots in dit document kunnen afwijken van de daadwerkelijke (huidige) implementatie van Coligo DESKTOP.