help | 3 Coligo DESKTOP configureren | Gereedschap voor wachtrijen
3.6 Gereedschap voor wachtrijen
De wachtrij-tools geven een grafisch overzicht van alle wachtvelden (wachtrijen) in het bedrijf voor een efficiënt en handig call management in een uitdagende omgeving.
Je loggt als volgt bij QBOARD in
1 Klik op "Queue Tools" in het menu.
2 Klik op QBOARD.
*Je wordt automatisch ingelogd op QBOARD.
Voor meer informatie over QBOARD, zie de documentatie voor QBOARD.
Je loggt als volgt bij SWITCHBOARD in
*
Je hebt een geldige licentie nodig voor de SWITCHBOARD optie. SWITCHBOARD kan optioneel als add-on aan Coligo DESKTOP worden toegevoegd.

1 Klik op „Wachtrij-tools” in het menu.
2 Klik op "SWITCHBOARD".
*Je wordt automatisch ingelogd op SWITCHBOARD.
Voor meer informatie over SWITCHBOARD, zie de documentatie voor SWITCHBOARD.
Aan- en afmelden op wachtrijen
1 Klik op „Wachtrij-tools” in het menu.
2 Klik op "Wachtrij aanmelden".
*De lijst van alle wachtrijen verschijnt.
3 Schuif de schuifregelaar naast elke wachtrij naar rechts (geactiveerd) om in te loggen in een wachtrij of naar links (gedeactiveerd) om uit te loggen uit een wachtrij.
4 Klik op "Opslaan".
*Je bent ingelogd in de wachtrij of afgemeld van de wachtrij.
In een keer afmelden van alle wachtrijen
1 Klik op „Wachtrij-tools” in het menu.
2 Klik op "Uitloggen uit alle wachtrijen".
*Je bent uitgelogd van alle wachtrijen.
*
Wanneer je uit alle wachtrijen bent uitgelogd, kan je opnieuw inloggen op de wachtrijen waar je eerder op was ingelogd door te klikken op de knop "Terug naar de vorige wachtrijen". Het aantal betrokken wachtrijen staat tussen haakjes.