4.1 Inkomende oproep
Wanneer je een oproep ontvangt, een oproep naar je wordt doorgeschakeld of een oproep wordt aangeboden door een groep waarvan je lid bent, verschijnt er een pop-upvenster voor inkomende oproepen met de contactgegevens van de beller.
Je beantwoordt als volgt oproepen
1 Wanneer je een inkomende oproep ontvangt, klik je op het pictogram in het pop-upvenster of op de werkbalk.
*Je kan nu bellen met het gesprekspartner via de geïntegreerde in- en uitvoerapparaten of via een headset.
*
Privacy group leden kunnen de status van andere leden in de lijst zien en een oproep namens hen beantwoorden.

Je wijst als volgt oproepen af
1 Wanneer je een inkomende oproep ontvangt, klik je op het pictogram in het pop-upvenster of op de werkbalk.
*De oproep wordt onmiddellijk verbroken.
Je dempt als volgt de beltoon bij een inkomende oproep
1 Wanneer je een inkomende oproep ontvangt, klik je op het pictogram op het pictogram linksboven links van het pop-upvenster.
*De beltoon wordt gedempt.
Inkomende oproepen van Outlook of Google-contacten
Inkomende gesprekken van Outlook- of Google-contacten worden met de Microsoft- of Google-integratie in Coligo DESKTOP weergegeven.
Voor meer informatie zie 3.8.5 Integratie-instellingen.
Je sturt als volgt een inkomende oproep door naar jouw voicemail
Je wordt gebeld.
1 Klik op .
*De oproep wordt onmiddellijk doorgestuurd naar jouw voicemail.