help | 2 Coligo DESKTOP | Statusbalk | Mijn REACH overschrijving
Mijn REACH overschrijving
Mijn REACH toont je huidige REACH status. Jouw REACH status is afhankelijk van jouw configuratie in REACH app of in de Operator.
*
Je kan een of meer statussen aanmaken in de REACH app (voor Android of iOS) of online (Operator). Voor meer informatie over REACH, zie de documentatie voor ColigoREACH.

Om de REACH status instellingen te openen, klik op jouw huidige Mijn REACH status.