help | 3 Coligo DESKTOP configureren | Instellingen | Collega lijst instellingen
Collega lijst instellingen
Je kan opgeven welke actie Coligo DESKTOP moet uitvoeren wanneer je op een collega in de lijst met contactpersonen klikken. Je kan de informatie filteren die wordt weergegeven.
Je stelt als volgt de collega lijst instellingen in
1 Klik op "Instellingen" in het menu.
2 Selecteer "Collega lijst instellingen".
3 Selecteer de gewenste instelling:
Optie
Uitleg
Groepen tonen
Klik op het selectievakje om de weergave van groepen in jouw contactlijst in of uit te schakelen.
Wachtrijen weergeven
Klik op het selectievakje om de weergave van wachtrijen in jouw contactlijst in of uit te schakelen.
4 Klik op "Opslaan".
*Jouw instellingen worden opgeslagen.
Je stelt als volgt de optie "Klik op een collega voor de actie” in
1 Klik op "Instellingen" in het menu.
2 Selecteer "Collega lijst instellingen".
3 Selecteer een van de volgende opties in de vervolgkeuzelijst:
*Tegel uitklappen
*extensie bellen
*Open chat
4 Klik op "Opslaan".
*Jouw instellingen worden opgeslagen.