help | 5 MEETINGS uitnodigingen | Deelnemen aan vergaderingen
5.2 Deelnemen aan vergaderingen
Je kan een MEETINGS-uitnodiging direct accepteren via Coligo DESKTOP.
*
Je vindt alle MEETINGS-uitnodigingen in de chat. Zo kan je later een vergadering bijwonen. Een uitnodiging vervalt na 15 minuten.

Je accepteert als volgt een MEETINGS-uitnodiging
Je hebt een MEETINGS-uitnodiging ontvangen van een collega.
1 Klik op het chat-icoontje om het vergaderverzoek in de chat te openen en een bericht naar de host te sturen.
2 Klik op het kruissymbool om de aanvraag te negeren.
3 Klik op het grijze vlak om deel te nemen aan de vergadering.
*De wachtkuimte voor de vergadering gaat open.
4 Geef jouw audio- en video-instellingen op.
*De host ontvangt een verzoek om jouw deelname. Zodra de deelname is bevestigd, word je toegelaten tot de vergaderruimte.
*
Voor meer informatie over Coligo MEETINGS verwijzen wij je naar de Coligo MEETINGS gebruikersdocumentatie.