help | 2 Coligo DESKTOP | Gebruikersinterface | Oproepgeschiedenis | Onopgeloste telefoonnummers
Onopgeloste telefoonnummers
Je kunt contactgegevens toevoegen aan een onopgelost telefoonnummer in je Oproepgeschiedenis en het contact toevoegen aan je Persoonlijke contacten.
Je voegt als volgt contactgegevens toe aan een onopgelost telefoonnummer uit de Oproepgeschiedenis
1 Klik in de gebruikersinterface op .
*De oproepgeschiedenis opent.
2 Beweeg de muis over de vermelding met het onopgeloste telefoonnummer.
3 Klik op +.
4 Selecteer het soort nummer dat je wilt toevoegen.
5 Klik op OK.
6 Voer de gewenste contactgegevens in.
7 Klik op Opslaan.
*Het nieuw aangemaakte contact wordt toegevoegd aan je Persoonlijke Contacten.
De uitvoering van de actie kan enige tijd duren.